parallax background

Veljko Milković učesnik na konferenciji o autonomnoj energetici u Francuskoj

NAUKA I MISTERIJE: Veljko Milković – Moji pronalasci će svetu dati beskonačnu i besplatnu energiju! (VIDEO)
7 августа, 2020
Izum Veljka Milkovića se prodaje širom sveta: Anti-hemoroid sedalo
7 септембра, 2020

Akademik Veljko Milković će učestvovati na simpozijumu o energetskoj autonomiji u organizaciji Asocijacije Promethelios koji će se održati 26. i 27. septembra 2020. godine u gradu Poligni u Francuskoj. Slogan ove konferencije, na kojoj će biti diskutovano o mogucnostima alternativnog i autonomnog snabdevanja električnom energijom je "Energetska autonomija, za narod, od naroda".


Asocijaciju Prometelios je osnovao Christophe Tetard">Christophe Tetard, stručnjak za tesline kalemove, i njihov cilj je da predstave jednostavan električni princip koji omogućava da se statički elektricitet izvlači iz okoline na neverovatno nov način - obnovljiva, čista, samodovoljna i održiva energija. Ljudima nudi jednostavan princip električne energije koji olakšava pristup energetskoj autonomiji crpljenjem iz okoline i predstavlja funkcionalnu mašinu, slučaj udžbenika, sa objašnjenjima. Tehnologije autonomije električne energije zasnovane na principu Promethelios biće distribuirane svima besplatno.

Svrha samog simpozijuma je predstavljanje i ukrštanje ideja koje mogu dovesti do energetske autonomije ili potpune nezavisnosti, koliko na nivou domaćinstava i industrijskih sistema, toliko i na nacionalnom nivou u potencijalu. Pored akademika Veljka Milkovića, koji će predstaviti dvostepeni mehanički oscilator, biće reči i o drugim ekološki bezbednim tehnologijama, poput vetrogeneratora, piezoelektričnih generatora, elektromagnetizma, autonomnih kuća, itd.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *