parallax background

Izum Veljka Milkovića se prodaje širom sveta: Anti-hemoroid sedalo

Veljko Milković učesnik na konferenciji o autonomnoj energetici u Francuskoj
8 августа, 2020
SRPSKA TELEVIZIJA USA: Izum srpskog pronalazača koriste stotine kompanija
8 септембра, 2020

Akademik Veljko Milković je, između ostalog, poznat i po svojim izumima, od kojih su najistaknutiji dvostepeni mehanički oscilator i koncept samogrejne ekološke kuće. Međutim, Milković poseduje i druge izume o kojima se malo priča kod nas, a koji su već doživeli veliki uspeh na svetskom tržištu. Jedan od takvih izuma je i Anti-hemoroid sedalo, koje je danas dostupno širom sveta.


Ovaj jedinstven izum je dugogodišnje ispitivano i provereno medicinsko pomagalo koje olakšava i eliminiše tegobe sa hemoroidima i predstavlja još jedan izum akademika Veljka Milkovića koji se industrijski proizvodi i u širokoj je upotrebi od 2008. godine. Zahvaljujući svom inovativnom obliku i suženom otvoru, anti-hemoroid sedalo onemogućava zatezanje vene i kao rezultat toga prirodno reguliše pražnjenje creva bez propratnih bolnih efekata, postepeno smanjuje i eliminiše bol i vremenom same hemoroide. S obzirom da ne postoji mogućnost javljanja negativnih efekata, Antihemoroid sedalo se može kombinovati i sa drugim načinima lečenja (zvanična ili tradicionalna medicina).


Jednostavnost i elegancija ovog izuma je potvrđena i interesovanjem globalnih distributera medicinske opreme, te tako kompanija HEMAWAY već duže vreme ovaj proizvod plasira na tržišta zapadne Evrope i Severne Amerike, a internet kao medij je omogućio da ovaj proizvod bude dostupan širom sveta. Ova kompanija plasira Anti-hemoroid sedalo uz podršku akademika Veljka Milkovića kao vlasnika patenta i poreklo patenta je navedeno i na samoj prezentaciji.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *