parallax background

HELM CAST: Iščezla dunavska civilizacija (VIDEO)

Noć istraživača sa Veljkom Milkovićem
30 септембра, 2019
TV SVETLO: Moje izume koristi svet, a Srbija uvozi! (VIDEO)
6 октобра, 2019

U svojim istraživanjima Petrovaradinske tvrđave, kao i drugih lokaliteta na kojima se nasumično pojavljuju artefakti koji, po svoj prilici, sadrže elemente koji nagoveštavaju daleko veći stepen tehnološkog razvitka nego što dosadašnja proučavanja daleke istorije pretpostavljaju, akademik Veljko Milković predstavlja hipotezu prema kojoj je nadaleko čuvena i misteriozna Atlantida možda bila smeštena na području panonske nizije i današnje Vojvodine.


Ovo je, između ostalog i tema nove knjige akademika Milkovića, koja je u pripremi i uskoro se očekuje premijerno predstavljanje štampanog izdanja.

Tim povodom, akademik Milković je bio i gost produkcije youtube kanala Helm Cast, u okviru serijala emisija Autohtonisti. U opisu video snimka autori emisije navode:

Poznati novosadski pronalazač Veljko Milković tvrdi da se, poput Acteka, Inka ili Maja, ugasila praistorijska civilizacija, koja je poznavala i lasersku tehnologiju. Fatalnom promenom toka Dunava nestala je na potezu sadašnje Vojvodine, odnosno Podunavlja. Takođe nam je otkrio i tajnu Petrovaradinskog lavirinta.

Autor i voditelj Miodrag Milanović

Pogledajte intervju


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *