parallax background

ŠARENI PORTAL: Veljko Milković: Svi mogu da iskoriste moj izum, za uzvrat ne tražim NIŠTA!

Deo kompanija prodaje mašine koje rade po principu Milkovićevog izuma, ali izumitelja ne spominju!
18 децембра, 2020
ŠARENI PORTAL: Kako su Tarabići predvideli ono što je Milković izumeo?
13 јануара, 2021

Redakcija internet stranice Šareni portal je objavila intervju sa akademikom Veljkom Milkovićem na temu dvostepenog mehaničkog oscilatora i kompanija koje širom sveta proizvode industrijske mašine koje se oslanjaju na ovu patentiranu tehnologiju.


Prenosimo članak u celosti:

Poslednjih dana, mnogi pitaju novosadskog izumitelja Veljka Milkovića zašto ne traži novac od svetskih kompanija koje su počele da proizvode i prodaju mašine za tešku industriju, a koje su napravljene na principu dvostepenog mehaničkog oscilatora.

Milković navodi, da ga novac ne zanima i da mu je drago što je oviim potezom konačno dokazao da je njegov izum najveći izum svih vremena.

Ne tražim ništa, i sve što sam stavio na sajt je gratis, svako ima pravo da pogleda proračune i da angažuje stručnjake kako bi napravili mašinu uz pomoć koje će dobijati besplatnu energiju odnosno uz koju će troškovi biti smanjeni. Zahvaljujem se svim kompanijama koje me spominju, a ove koje me ne spominju mogle bi da počnu, jer ih ne košta ništa. I dalje sam otvoren za razgovor i saradnju, te pošto imam poboljšano rešenje dvostepenog mehaničkog oscilatora, pozivam sve zaisteresovane da mi se jave zarad besplatnih konsultacija

navodi Veljko Milković

Milković napominje da kompanije koje žele da rade na usavršavanju svojih mašina, a na konto nejgovog izuma, mogu slobodno da se jave, a ujedno i odobrava da svi mogu da koriste nacrte, bez ikakvih obaveza.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *