parallax background

Nov naučni rad: Sinergija uložene energije i gravitacije kod dvostepenog mehaničkog oscilatora

BALKAN INFO: Veljko Milković – Izumeo sam beskonačni izvor energije i poklonio ga svetu! (VIDEO)
4 јануара, 2020
Nov naučni rad, akademik Veljko Milković
Nov naučni rad: Reflektujući paneli za solarnu klimatizaciju i zdravstveno bezbedno stanovanje
18 маја, 2020
Akademik Veljko Milković je objavo nov naučni rad na temu "Sinergija uložene energije i gravitacije kod dvostepenog mehaničkog oscilatora". Ovaj rad predstavlja svojevrsni nastavak predstavljanja i promovisanja dvostepenog mehaničkog oscilatora i u njemu su prikazana najnovija zapažanja i rezultati merenja.

Dvostepeni mehanički oscilator je izum akademika Veljka Milkovića po kojem je najpoznatiji u svetu. Ovaj superefikasni mehanizam ima mogućnost raznovrsnih primena, od kojih je najzanimljivija proizvodnja električne energije. Izstraživanja dvostepenog mehaničkog oscilatora su zastupljena na svim kontinentima, od čega Indija prednjači po broju naučnih radova objavljenih na temu ovog mehanizma.

Poenta ovog rada je da se prikaže benefit prilikom ulaganja energije u skladu sa gravitacijom kod dvostepenog mehaničkog oscilatora što dolazi do izražaja samo kod većih amplituda fizičkog klatna u interakciji sa dvostranom polugom. Nove činjenice kroz primere i obrazloženja otklanjaju bilo kakvu dilemu o prethodnim merenjima i samo dodatnim pojašnjenjem potvrđuju ultra efikasnost uređaja.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *