parallax background

OSTFALIA UNIVERZITET: Energija nulte tačke i dvostepeni mehanički oscilator

ÖVR: Intervju sa Veljkom Milkovićem
14 јануара, 2022
Mišljenja naučne zajednice o dvostepenom mehaničkom oscilatoru (VIDEO)
18 марта, 2022

Profesor Klaus W. Turtur sa Ostfalia Univerziteta primenjenih nauka iz Nemačke je objavio interesantan rad na temu energije nulte tačke i istraživanja u svetu vezanim za iskorišćavanje ovog fenomena kao besplatnog izvora električne energije. Među potencijalnim izvorima energije nulte tačke navodi i dvostepeni mehanički oscilator akademika Veljka Milkovića.


U ovom veoma opširnom predlogu projekta profesor Turtur se bavi različitim konceptima kojima je moguće dobiti beskonačne izvore električne energije. U ove koncepte spadaju večna baterija, vodonični sistemi, magnetni motori, gravitacioni i hidraulični sistemi, kapilarne pumpe, itd. Koncepti o kojima govori su tokom godina objavljeni od strane pronalazača i naučnika širom sveta, ali nisu dovoljno istraženi, te je ideja ovog projekta da se sprovede njihovo temeljno istraživanje i utvrdi u kojoj meri su mogući kao izvori električne energije.

Dvostepeni mehanički oscilator Veljka Milkovića spada u gravitacione mašine koje imaju potencijal da proizvode besplatnu električnu energiju. Tačnije, električna energija za čiju proizvodnju se ne koristi ni jedan energent koje čovečnastvo danas koristi. U ovom predlogu projekta se navodi da ova mašina veoma obećava po pitanju ispunjavanja ovog svog potencijala.

Opširnije o ovome možete pročitati na linku ispod.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *