parallax background

TELEGRAF: Veljko Milković je genije kojeg Srbija treba da čuva

AGROKLUB: Šume za proizvodnju hrane umesto njiva?
13 јануара, 2017
BAŠTA BALKANA: Novosadski pronalazač Veljko Milković dospeo i u udžbenike
10 марта, 2017

Srpski dnevni list Telegraf je objavio opširan intervju sa akademikom Veljkom Milkovićem u kojem, pored navoda o dvostepenom mehaničkom oscilatoru, samogrejnim objektima i istraživanju istorije, predstavljaju i Milkovićev izum - anti-hemoroid sedalo.


U intervjuu se, između ostalog navodi:

Akademik Veljko Milković ima toliko pronalazaka da je nemoguće sve ih zaštititi. Mnogi od njih imaju praktičnu primenu i masovno se koriste, poput solarne zemunice, staklenika i plastenika sa reflektujućim površinama, autonomni punjač akumulatora, univerzalnih alata i drugih. Ipak, član Evropske Akademije nauka u odeljenju za inovacije ne namerava tu da se zaustavi jer za "racionalnog optimistu", kako sam za sebe kaže, nema kraja...

Milković je svojim najnovijim pronalaskom pokazao da mu ni medicina nije strana. On je, naime, napravio Anti-Hemoroid sedalo - medicinsko pomagalo za sve oni koji imaju probleme sa šuljevima.

Sedalo koje je u širokoj primeni od 2008. godine zahvaljujući svom inovativnom obliku i suženom otvoru, onemogućava zatezanje vene i kao rezultat toga prirodno reguliše pražnjenje creva bez propratnih bolnih efekata, postepeno smanjuje i eliminiše bol i vremenom same hemoroide.


Podelite sa prijateljima


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *